sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Palloja, hevosia ja uusi ulkoasu

Maanantaina meillä oli hiukan erilainen tallipäivä . Annika halusi nimittäin totuttaa hevosia palloihin ja siihen että niitä heitetään ihan hevosten vieressä. Pallot olivat hevosille ihan uusi juttu, joten totuttelimme niitä palloihin pikkuhiljaa.

 Aluksi  talutimme hevoset kentälle ja vain  totuttelimme niitä palloihin ja niiden heittelyyn. Tara ja Bambi eivät ensin jaksaneet kiinnostua, mutta Mirella tuli tapansa mukaan heti kurkkimaan meidän touhujamme.Hevoset eivät kuitenkaan aluksi välittäneet palloista tuon taivaallista, ja vasta iso jumppapallo sai ne hiukan juoksemaan. Aloimme siis heitellä palloa toisillemme keskellä kenttää, ja jatkoimme sitä kunnes hevoset eivät oikeastaan välittäneet siitäkään. Sen jälkeen heitimme pienemmät  pallot purkkeihin ja menimme näyttämään niitä hevosille. Mirella uskaltautui ensimmäisena nuuhkimaan purkkia jossa pallot olivat, ja se sai siitä hyvästä sokeripalan. Pian Mirellan jälkeen Bambikin uskaltautui tutkimaan purkkia, ja se sai tietenkin oikeudenmukaisuuden nimissä saman palkkion kuin Mirella. Tämän jälkeen päätimme lopettaa maastakäsin treenaamisen ja veimme hevoset talliin.

Tallissa me päätimme vielä satuloida hevoset ja lähteä kentälle ratsastamaan hetkeksi. Kentällä minä talutin vielä Bambia aika kauan ja näytin sille pallot uudestaan. Heitinpä minä pallojakin siinä samalla niin että  Bambi tottuisi niiden heittelyyn. Hetken päästä hyppäsin kuitenkin selkään ja näytin sille pallot selästäkin käsin. Tuo pallon näyttäminen selästä oli kyllä hyvä venytys Bambille, se kun joutui venyttämään kaulaansa nuuhkiakseen kädessäni olevaa palloa.


Ehdin vielä kävelemään ja ravaamaan ihan hyvin tunnin lopulla, ja meillä meni ihan hyvin. Sain myös heitettyä pallon ravissa, joten saimme tehtyä juuri sen mitä suunnittelimme


Täytyy kyllä myöntää että olen ollut viimeaikoina tosi epäaktiivinen blogin puolella. Suurin syy tähän on ehdottomasti koulutyö. Meillä on ihan järkyttävä määrä hommia tehtävänä nyt ennen kesälomaa, enkä ihan oikeasti ole ehtinyt istuutua alas blogia kirjoittamaan. Täytyy kai minun sitä paitsi myöntää että 6 tunnin koulupäivän ja kahden tunnin kokeisiin lukemisen jälkeen huvittaa enemmän makoilla sohvalla lukemassa kirjaa tai katsomassa sarjaa kuin kirjoittaa blogia. Nyt viikonloppuna minä kuitenkin innostuin jopa vaihtamaan ulkoasua. Itse olen siihen ihan tyytyväinen, ja pidän tästä ulkoasusta enemmän kuin edellisestä.No, johan tämän blogin olikin aika saada vähän uutta ilmettä kun tuo edellinen ulkoasu ehti olla tuossa jo yli pari kuukautta;)
 
 


Mitä olette mieltä tästä uudesta ulkoasusta?
 

4 kommenttia:

  1. Todella kiva postaus, ja kiva ulkkari. Mulla on muuten blogissa menossa kysymyspostaus, jos haluat kysellä

    VastaaPoista
  2. Todella tyylikäs ja raikas ulkoasu sekä hienot kuvat!

    VastaaPoista

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!